Nejnovější recenze ze sekce Echoloty a sonary
- dvojí funkce sondy - CHIRP/DSI
- barevná rozmanitost nastavení
- citlivost
- množství nastavitelných funkcí, dle idividuál.potřeb
- kvalita značky
- čeština
- rozlišení
Super věcička, starý sonar mi odešel na věčnost, tak jsem musel nastudovat všechny parametry a funkce nových typů sonarů a rozhodl jsem se pro značku Lowrance tento nový typ. Cenově dostupný a hlavně s dvojí funkcí sondy CHIRP/DSI v jednom. A zvolil jsem moudře. Používám pouze na Lipně (relativně mělká voda), ale možnosti různých zobrazení a nastavení funkcí je skvělé, zvlášť možnost přepínání obrazovky na CHIRP nebo DSI. Jde rozdělit i na jednu obrazovku.Ryby jsou krásně vidět i v režimu DSI, o vykreslení dna v tomto režimu ani nemluvím, super. 4,3 palce obrazovka je pro mne dostačující, když vezmu v úvahu co stojí 5 palců. Když tahám 7 cm smáčka, je v rozsahu sondy vidět jeho akce. Mohu jen doporučit.
- Jednoduché ovládanie vhodné pre malé vody.
Som spokojný s nákupom.
Lowrance Elite-3x
Přidáno: 22. května 2016
(naposledy upraveno 22. května 2016)
Zakoupeno v Braunstar
- Velice přehledný a jednoduchý
- Zatím nic
Velice dobrá cena,ale úžasný přístroj
Jen jsem vyzkoušel ale ještě jsem neměl možnost ho pořádně prověřit
- perfektní zobrazení a možnost jeho voleb
- zatím jsem nepronikl do tajů GPS, ale mám ho velice krátce
byl mi doporučen a myslím že právem
- Malé, šikovné zařízení k měření hloubky a teploty vody.
- Zařízení jsem musel po prvním nákupu reklamovat - vysílač nedával signál.
Viz výše.
- Kvalita, cena
Poměr výkonu, užitných vlastností a ceny
- co jsem očekával splňuje
- ne moc podrobný návod
s výrobkem jsem spokojen
- Vynikající pomocník za dobrou cenu
- Nemám nejmenší výhrady
Opakuji se znovu vynikající pomocník a již jsem jej doporučil dvěma kolegům rybářům
- produkt jsem zatím nevyzkoušel
produkt jsem zatím nevyzkoušel
- ukazuje vše jak má jsem spokojen
Doporučil bych dovozci aby byl u výrobku český návod
- 2 v 1 , výborná dlžka dosahu Wifi 180m.
- Nemá české ani slovenské menu
Sonar som ešte nevyskúšal lebo v zime nechodím na ryby.
- ..........
snad dobrý
- dobrá cena, na naše vody stačí
ok
- To, co nabízí reklama i video je pravda a občas rybář porřebuje vědět,když neberou, jsou tam ty ryby vůbec?
- Chtěl bych vědět co ryby dělají a v jakém sloupci jsou, abych přizpůsobil lov pomocí Wirelessu to bude rychlejší.
- Kdybych našel něco proti výrobku, tak ho nekupuji. Ono také nezáleží jen na výrobku, ale i na schopnosti uživatele, který se musí seznámit s displejem a naučit se ho číst, prot jsem nakoupil nyní a na jaře u vody nebude problém s hledáním ryb.
Kdo chce něco, co se dá dobře využít, popřípadě použít na víc způsobů, tak tomu doporučuji Wireless 2v1. Já jsem zkusil i 3v1 a byl jsem spokojen na sto procent, chce to ale jen něco navíc, ne jen samotný sonar a trochu kutilství.
- skladnost
- nahazovací sonda
- do 1,5m kecá nesmislné údaje
jako základní echo ujde a není potřeba člun
- svůj účel plní bez problému
- bez manuálu
ok
- vydrž baterie
- kvalitni displej
- vše ukazuje jak ma
Vřele všem doporučuji,jsem velice spokojen
- perfektní věcička :-)
- u menší hloubky než je 90cm háže už bludy
Celková spokojenost,splnuje to proč jsem si to koupil
Zboží jsem si sice objednala, ale ze strany obchodu mi bylo sděleno, že tento výrobek již není na skladně. Byl mi sice nabídnut jiný sonar, ale bohužel dražší.
Zobrazuji 141 - 160 ze 259 recenzí « Předchozí 1...6 7 [ 8 ] 9 10...13 Další »